Ford Galaxy

Ajánlatok

Fantasztikus finanszírozási akció!

Ford Galaxy már havi 63 492 Ft-tól az Ivanicsnál!

Az ajánlat a Ford Galaxy Trend 1,5l EcoBoost (160 LE) modellre vonatkozik, melynek kedvezményes ára 8 089 500 Ft, 50% önrész befizetése mellett, 61 hónapos futamidőre, zártvégű, 10% maradványértékes pénzügyi lízinggel. Éves induló ügyleti kamat: 4,55%, THM: 4,70%. A tájékoztatás nem teljes körű, ajánlatnak nem minősül. Az akció 2018. február 1-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes. A részletekért keresse kollégáinkat! Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk.

Új Ford Galaxy modellek kiemelt árelőnnyel, akár azonnali átadással!

Miért várna hónapokat új autójára?
Válasszon akár azonnal elvihető, egyedi felszereltségű Ford Galaxy modelljeink közül és találja meg álmai autóját, most kiemelt árelőnnyel!

 
A finanszírozás szolgáltatója a Merkantil Bank Zrt. (1051 Budapest, József Attila utca 8.). A szolgáltatások közvetítése során a kereskedők járhatnak el. Ez a hirdetés nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban meg jelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, a jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű. A szolgáltató a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja. A finanszírozás további feltételei elérhetők a www.merkantil.hu honlapon.
Áttekintés

Az utazás új értelmet nyer

Variálható ülései akár hét személynek is elegendő helyet kínálnak.

Az új, EasyFold motoros ülésemelő funkció lehetővé teszi az ülések gombnyomásra történő fel- és lehajtását.

Bőven van hely kinyújtózni és pihenni, a remekül kigondolt és kivételesen kényelmes utastérben élvezni fogja az utazás minden egyes kilométerét.

Ha nagyra értékeli a prémium minőséget, az elegáns, mégis modern kialakítást, és a csúcstechnológiát, akkor váltson a Ford Galaxy-ra, és élvezze a rendelkezésre álló tér szabadságát!

 

 Ford Galaxy - Gombnyomásra mozgó ülések

Könnyedén, gombnyomásra lehajtható ülések

Az innovatív, új EasyFold rendszer lehetővé teszi a második üléssor lehajtását egyetlen gombnyomásra. Az utolérhetetlen kényelmet biztosító, gombnyomásra működő EasyFold és a motoros ülésemelő funkciók felgyorsítják a nagyobb csomagok bepakolását, mivel a harmadik üléssor felemelhető vagy leengedhető.

 

 Ford Galaxy - Tetőablak

A hatalmas panorámatető világosabb és tágasabb érzetet biztosít

A Galaxy extra felszereltsége a fényűző, kétrészes, üveg panorámatető, amely nyitáskor dönthető vagy becsúsztatható a hátsó tető alá, és világos, szellős belső teret biztosít. A tető beengedi a természetes fényt, míg a napfényvisszaverő üveg a bent ülőket megvédi a hőtől és a káros UV-sugárzástól. Az elektronikus működtetésű napellenző lehetővé teszi a tető gombnyomásra történő eltüntetését vagy megjelenítését.

Vezetési élmény

Teljesítmény és irányítás biztos kézben

Precízen beállított első és hátsó felfüggesztés, a karosszéria speciális kialakítása és intelligens vezetési technológiák egész sora.

Amint beül a Galaxy volánja mögé, élvezni fogja a vezetés kényelmét és könnyű, pontos kezelhetőséget minden helyzetben.

 

 Ford Galaxy - Összkerékhajtás

Magabiztos vezetés változékony körülmények között

Rendelkezésére áll az Intelligens összkerékhajtás (AWD), amely meghatározza a különféle nedves, száraz vagy épp jeges terepviszonyok által megkövetelt tapadást, kanyarodási egyensúlyt és reagálóképességet. Az intelligens technológia az igényeknek megfelelően az elülső vagy a hátsó kerekekre is képes meghajtást juttatni. Ez az „igény szerinti nyomatékot” biztosító rendszer pedig kivételes kezelhetőséget és jobb hatékonyságot nyújt.

 

 Ford Galaxy - Osztott kamerakép

Mindkét oldalon látja, mi közeledik

A jármű elején egy apró és diszkrét kamera osztott képet biztosít a többfunkciós képernyőn, így a vezető egyaránt láthatja a járműveket, a kerékpárosokat és a gyalogosokat. Ez az extraként kapható új műszaki megoldás felbecsülhetetlen a keskeny parkolóhelyről való kiaraszoláskor, vagy rosszul belátható, forgalmas útra kihajtáskor.

 

 Ford Galaxy - Parkolási asszisztens

Stresszmentes be- és kiparkolás

Különféle műszaki megoldásaival az Aktív parkolást segítő rendszer a párhuzamos parkolóhelyekre való bekormányozásnál többre is képes. A Kiparkolási segéddel (POA) a parkolóhely elhagyásakor is segít. A Merőleges beparkolási rendszer (PPA) képes érzékelni, hogy a hely elegendő-e az autó számára, majd képes elvégezni a betolatást. A Parkolási oldalérzékelő segéd (SPA) figyelmeztet az esetleges oldalsó akadályokra is.

 

 Ford Galaxy - Intelligens szervó

Minden helyzetben megfelelően reagáló szervokormány

Az Elektromos szervo (EPAS) a kormányzást a sebesség és a körülmények szerint automatikusan szabályozza. Alacsony sebességen a rendszer a kormánymozdulatot könnyebbé téve fokozza a manőverezhetőséget. Nagy sebességnél, amikor finomabb kormánymozdulat szükséges, felkeményíti a kormánymozgást. Az új, kisodródásszabályzóval felszerelt EPAS figyeli az oldalszelet és az egyéb vezetési feltételeket, miközben az aktív rázkódásszabályzó csökkenti a kormánykerék esetleges nem kívánt rázkódását.

 

 Ford Galaxy - Visszagurulás-gátló

Biztosabb vezérlés az emelkedőn történő elinduláskor

A Visszagurulás-gátló lejtőn induláskor átmenetileg megakadályozza a vissza- vagy előregurulást. A rendszer működésének alapja, hogy a fékrendszerben 2,5 másodperccel tovább tartja fenn a nyomást, ezzel pedig akkor is uralma alatt áll járműve, amikor lábát a fékről a gázpedálra helyezi. A rendszer csúszós felületen való megálláskor és induláskor is hasznos.

 

 Ford Galaxy - Felfüggesztés

Továbbfejlesztett felfüggesztés a felülmúlhatatlan vezethetőségért és kezelhetőségért

A teljesen új, továbbfejlesztett, több lengőkaros hátsó felfüggesztés és a kiváló McPherson rugóstagú első felfüggesztés nagyszerű kormányozhatóságot és vezetésminőséget garantál. Ennek köszönhetően az autó minden útviszony mellett gyors reakcióidővel rendelkezik.

 

 Ford Galaxy - Adaptív tempomat

Adaptív tempomat

Az Adaptív tempomattal Ön egyszerűen csak kiválasztja a kívánt sebességet, a rendszer pedig segít azt megtartani. Amennyiben a beépített radarérzékelő egy másik járművet észlel Ön előtt, lelassítja az autót az előre beállított távolság megtartásához. Amint szabad az út, a rendszer ismét felgyorsít az Ön által kiválasztott sebességre.

Teljesítmény

Teljesítmény és hatékonyság tökéletes kombinációja

Benzines vagy dízel hajtás? Bármelyiket is választja, a fejlett mérnöki munka és az intelligens technológia meggyőző teljesítményt és lenyűgöző üzemanyag-hatékonyságot tesz lehetővé.

 

 Ford Galaxy - EcoBoost motor

EcoBoost: kompromisszumok nélküli teljesítmény és hatékonyság

A kiemelkedő teljesítmény és gazdaságosság érdekében mindkét választható EcoBoost benzinmotor egyesíti a közvetlen üzemanyag-befecskendezés és a turbófeltöltés előnyeit.

Az új, 1,5 literes EcoBoost benzinmotor a forradalmi EcoBoost termékcsalád új tagja, amely alacsonyabb károsanyag-kibocsátás és meggyőző 6,5 liter / 100 km-es üzemanyag-hatékonyság mellett is 160 LE-s teljesítményt ad le.

A 2,0 literes EcoBoost motor teljesítménye impozáns: 240 LE. A speciálisan beállított hangterelőnek köszönhetően a jellegzetes motorhangot nagy gázadáskor az utastérben is élvezheti.

 

 Ford Galaxy - Dízel motorok

Különféle választható dízelmotorok

Jobban szereti a dízelt? A továbbfejlesztett, 2,0 literes TDCi négy teljesítményben áll rendelkezésre: 120, 150, 180 és bi-turbo 210 LE. Mindegyik motor a legmodernebb műszaki megoldásokkal fokozza a teljesítményt, a nyomatékot és a gazdaságosságot, kevesebb károsanyag-kibocsátás mellett.
2.0L TDCi diesel engine for extra power and maximum efficiency

 

 Ford Galaxy - Automata váltó kormány kapcsoló

Sebességváltó a kormányon: gyors automata váltási lehetőség

A rendszerint csak csúcskategóriás sportautókon megtalálható, kormányról vezérelhető automata váltó a teljesen új, 6-sebességes automata váltó és a PowerShift váltó esetén egyaránt elérhető. Ez a versenypályára termett műszaki megoldás gyors, erőfeszítés nélküli gombnyomássá egyszerűsíti a sebességváltást. Mivel a sebességváltó fülek a kormánykeréken találhatók, kanyarodás közben is hatékonyan lehet váltani.

 

 Ford Galaxy - Gazdaságos üzemmód

Intelligens információs rendszer a hatékonyabb vezetésért

Az innovatív Ford EcoMode rendszer folyamatosan figyeli, hogy vezetési stílusa milyen hatással van a fogyasztásra. A rendszer analizálja a sebességet, a váltásokat, a fékezést és a gázpedál kezelését, valamint a rövid és hosszú utak számát. A szoftver ezután tanácsokkal szolgál, hogy miként csökkentheti a fogyasztást.

 

 Ford Galaxy - Kézi sebességváltó

Háromféle hatsebességes váltó

A Galaxy esetén három különféle váltó választható. A 6-sebességes manuális váltó nagy nyomaték kezelésére képes, és lágy, pontos váltást tesz lehetővé. A 6-sebességes automata váltó szintén nagy nyomaték kezelésére képes, és gondosan beállított váltási pontjaival maximális teljesítményt és hatékonyságot nyújt. Választható továbbá az összkerékmeghajtás mellett a 6-sebességes Ford PowerShift is.

 

 Ford Galaxy - Akkumulátor töltés

Hatékonyabb akkumulátortöltés

A hagyományos rendszerekkel ellentétben az Intelligens visszatöltő rendszer csak akkor tölti az akkumulátort, amikor arra tényleg szükség van, nem minden gyorsításkor. Így további üzemanyagot spórolhat meg, és tovább csökkentheti a károsanyag-kibocsátást.

 

 Ford Galaxy - Automata váltó

Ford PowerShift váltó. Gyors és üzemanyag-takarékos

Az automata sebességváltó kényelmét és a manuális váltó irányíthatóságát egyszerre biztosítja ez a fejlett, hatsebességes sebességváltó. Előre kiválasztja Önnek a következő sebességet, így váltásnál nem veszít a teljesítményéből. A PowerShift villámgyors, zökkenőmentes sebességváltása a vezetést simábbá teszi, és eközben üzemanyagot takarít meg, valamint csökkenti a CO2-kibocsátást egy hagyományos automatához képest.

 

 Ford Galaxy - Start-stop rendszer

Alacsonyabb fogyasztás az Auto Start-Stop rendszernek köszönhetően

Közlekedési lámpánál vagy dugóban leálláskor az üresbe tett autó motorját a rendszer képes automatikusan leállítani, az alapvető funkciók, a fényszórók, a klíma, a rádió és a Ford SYNC rendszer tápellátásának megőrzése mellett. Ha ismét lehet haladni, csak lenyomja a kuplungot, majd egyesbe teszi az autót, illetve automata váltó esetén egyszerűen megnyomja a gázt, és a motor be is indul. Az Auto Start-Stop különösen városi forgalomban hasznos, ahol (városi üzemben) akár 10%-kal is képes csökkenteni a fogyasztást.

Kényelem

Dőljön hátra és élvezze az utazást

Kényelem, elegancia és a letagadhatatlan érzés, hogy első osztályon utazik.
Íme a Ford Galaxy. Üdvözöljük a fedélzeten.

 

Ford Galaxy - Masszázsülések 

A testet jobban megtámasztó ülések, ha kell, még masszíroznak is

A vezető és az első utas üléséhez választható az új, sokoldalúan variálható, úgynevezett Multi-Contour ülés. Ez a szükséges helyeken biztosítja a test számára a jobb alátámasztást, és még frissítő masszírozásra is képes, például egy hosszú utazás alkalmával. A Multi-Contour ülések klímavezérléssel is kaphatók, így még a tökéletes hőmérsékletük is beállítható.

 

 Ford Galaxy - Sebesség segéd

Segít a sebességkorlátozás betartásában

Az Intelligens sebességbeállító segéd (ISA) a sebesség helyes megválasztását segíti, hogy a vezető az utat figyelhesse. Elsőként a Közlekedésitábla-felismerő (TSR) kamera (bekapcsolása esetén) automatikusan érzékeli az érvényes sebességkorlátozást, majd ennek megfelelően szabályozza a maximális sebességet.

 

 Ford Galaxy - Indítás gombnyomásra

Indítsa autóját egyetlen gombnyomással!

Mostantól nem szükséges kulcsot használnia. A motor indításához egyszerűen meg kell nyomnia a Ford Power indítógombot a kuplung (automata autók esetén a fék) lenyomása közben.

 

 Ford Galaxy - Automata klíma

Az ideális hőmérséklet beállítása

A nagy teljesítményű fűtő- és légkondicionáló (HVAC) rendszer melegen vagy hűsen tart. A kétzónás klímarendszer (amely a Trend és a Titanium modelleknél alaptartozék) lehetővé teszi a hőmérséklet-szabályozást a vezető és az elülső utas számára. A kiegészítő HVAC-opció segítségével a tökéletes hőmérséklet még a harmadik sorban ülő utasok számára is kiválasztható, így ők is kényelmesen utazhatnak.

 

 Ford Galaxy - Csomagtérajtó

Kézhasználat és erőkifejtés nélkül nyitható és zárható hátsó ajtó

Ha a keze tele van, és a Galaxy érzékeli a jármű KeyFree kulcsának közelségét, lábát egyszerűen a hátsó lökhárító alatt elhúzva automatikusan nyithatja-zárhatja a hátsó ajtót.

 

 Ford Galaxy - Kulcsmentesség

Kulcsmentes, tehát problémamentes megoldás

A Ford KeyFree rendszer anélkül teszi lehetővé az autó kinyitását és bezárását, hogy a kulcsot ki kellene vennie a zsebéből vagy táskájából. Ezzel az extrával sok zavaró helyzet elkerülhető, ha tele kézzel érkezik autójához.

 

 Ford Galaxy - MyKey

Gondmentes autómegosztás MyKey®alkalmazásával

A Ford MyKey® rendszerrel beállítható a sebességkorlátozás, illetve a biztonságiöv-használatra figyelmeztető jelzés, sőt még a hangrendszer hangereje is. Ennek a megoldásnak köszönhetően aggodalom nélkül átengedheti autóját barátjának vagy családtagjának, hiszen a Ford MyKey® kulcsra rámenthetők a kívánt korlátozások. A korlátozás nélküli „admin” kulcsot megtarthatja, és igény esetén abból, valamint a korlátozott kulcsból is tarthat egynél többet.

 

 Ford Galaxy - Jégtelenítés

Gyors jégtelenítés - Quickclear technológia

Az ügyes kis funkció segítségével pillanatok alatt jégtelenítheti szélvédőjét a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják szélvédőjét, valamint segítenek kiolvasztani az ablaktörlőket is. A rendszer másodpercek alatt jégteleníti a szélvédőt még akkor is, ha a hőmérséklet 0 fok alatt van.

 

 Ford Galaxy - Érintőképernyő

Ford SYNC 2. Speciális, kézhasználat nélküli és érintőképernyős megoldások

A következő generációs Ford SYNC 2 lehetővé teszi a mobiltelefon és az MP3-lejátszó vezeték nélküli csatlakoztatását. A zenelejátszás, a telefonálás, a navigáció és a klíma egyszerű és értelemszerű beszédhang-parancsokkal vagy a 8-hüvelykes érintőképernyővel szabályozható.

  

Ford Galaxy - EasyFuel 

Ford Easy-Fuel rendszer téves tankolás elleni védelemmel ellátott funkcióval

Ez a rendszer szinte lehetetlenné teszi a rossz üzemanyag betöltését, mivel a nem megfelelő töltőpisztolyt egyszerűen nem lehet bedugni a töltőnyílásba. A Ford Easy-Fuel tanksapka nélküli rendszernek köszönhetően nem kell többé piszkos tanksapkát sem megfognia!

 

 Ford Galaxy - HiFi rendszer

Hifi hangzás

A kilenc hangszórós hangrendszer a Ford SYNC 2 normál tartozéka, amely az autóban mindenütt kivételesen tiszta hangzást biztosít. Az extraként rendelhető Premium rendszerben megtalálható a DAB rádió is, továbbá a rendszer magasabb szintű hallásélményt biztosít, és 12 db Sony hangszórót tartalmaz.

Tesztek

Piaci tesztek

Összegyűjtöttük a modellről írt leghasznosabb teszteket, hogy önnek már ne kelljen!

 

Totalcar - Családi csapatós csatahajók

Amilyen erővel húsz évvel ezelőtt berobbantak a nagy egyterűek a köztudatba, olyan sebességgel ereszt le most a lufi. A Ford mégis két autót indít az erősen leszűkült versenybe, a Galaxyt és az S-maxot, amelyek a magyar piac jelentőségének megfelelően, némi spéttel már itthon is kaphatók.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Autónavigátor - Jó, de még a CSOK sem elég rá

Végy bőséggel teret, adj hozzá jókora vezethetőséget, végül bolondítsd meg jó adag kényeztetéssel - ilyesmi az új Ford Galaxy receptje. Jól sikerült.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Vezess.hu - Nem facelift, tényleg új!

Erősen veszélyeztetett faj manapság Európában az egyterű (más néven MPV, Multi Purpose Vehicle). A szabadidőautók (SUV-k, hobbiterepjárók) szép lassacskán kiszorították őket természetes fészkelőhelyeikről, a családi házak garázsaiból. Még talán a taxisok kedvenceként találkozhatunk velük viszonylag nagy számban. Hiába, aki az autójából él és elsősorban gazdasági megfontolásokból választ típust, tudja, hogy a nagy kerék, az emelt hasmagasság, a magasra húzott orr csupán a fogyasztást növelő, értelmetlen hatásvadászat a tereppel, mit tereppel: még földúttal sem nagyon találkozó XXI. századi autók esetében.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Vezess.hu - Van olyan jó, mint egy Francia?

Igazán praktikus, jól használható kisbuszokat eddig főként a franciáktól kaptak a nagycsaládosok. De most itt az új Ford Galaxy is!

Tovább a teljes cikkre -->

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.