Ford Fiesta Van

Áttekintés

Személyautó? Haszongépjármű?

A Fiesta Van a személyautók kényelmét, szolgáltatásait és üzemanyag-takarékosságát ötvözi a haszongépjárművek praktikusságával és produktivitásával. Segítségével nemcsak a forgalmas utcákon való manőverezés lesz könnyebb, hanem a szűk helyekre történő ki- és beparkolás is, ráadásul igen alacsony fenntartási költséggel büszkélkedhet.

 Ford Fiesta Van - Árukezelés

Dolgos és költséghatékony

A Fiesta Van mindent biztosít, amire cégének szüksége van, miközben a lehető legalacsonyabban tartja az üzemeltetési költségeket.


Az autó számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, melyek a fuvarozási hatékonyságot és a produktivitást hivatottak maximalizálni:

 • 1 köbméteres raktér
 • DIN-kompatibilis, acél válaszfal
 • Négy darab DIN-kompatibilis rakományrögzítő pont
 • Vonóhorog (extra)

 

Alacsonyabb fenntartási költségek

Azáltal, hogy növeltük az egyes alkatrészek tartósságát és könnyebbé tettük azok szervizelését, sikerült lejjebb faragnunk a fenntartási költségeket.
Íme, néhány tényező, melyek növelik a tartósságot:

 • 12 éves korrózió-elleni védelem: az alvázon növeltük az előre bevont panelek számát, a jármű alsó része kapott egy PVC bevonatot, a jármű oldalsó sínjei pedig viaszbevonatot kaptak.
 • Intelligens indítórendszer minden TDCi motoros típusnál: ez a rendszer figyeli a motor fordulatszámát indítózás közben, és leválasztja az önindítót, amint a motor magától járni kezd.
 • Az intelligens indítórendszer emellett csökkenti az önindító meghibásodásának esélyét, és tízszeresére növeli mind a motor, mind pedig az akkumulátor élettartamát.

 

 Ford Fiesta Van - Szervizintervallum

Fiesta Van – 12 hónapos szervizintervallum

Egy autó, amit elég évente egyszer szervizbe vinni!
A hosszú élettartamú alkatrészeknek, a masszív felépítésnek és a kiváló szerelési minőségnek köszönhetően a Fiesta Van kiállja az idő próbáját. Így az autót elég 20 000 kilométerenként vagy 12 havonta szervizeltetni.

 

Vezetési élmény

A vezetés öröme

A kiváló reakciójú kormányművel és a számtalan különböző kényelmi funkcióval az Fiesta Van minden elemét úgy terveztük, hogy öröm legyen vezetni.

Az olyan extráknak köszönhetően, mint a tolatókamera, a beépített navigáció vagy a parkolóradar, a Fiesta Van-t nemcsak könnyebb és élvezetesebb vezetni, de a munkavégzést is hatékonyabbá teszi. (A felsorolt technológiák választható kiegészítők.)

 Ford Fiesta Van - Tolatókamera

Könnyebb és biztonságosabb tolatás tolatókamera segítségével

Oszlopok, kerékpárok, alacsony falak… A tolatókamera minden Ön mögött lévő tárgyat megmutat a középkonzolba épített kijelzőn. Amellett, hogy a kamera azokat a tárgyakat is láthatóvá teszi, amelyeket másként nem venne észre, a kijelzőn megjelenő virtuális vonalak segítségével akár a legkisebb helyekre is beállhat. A nagyobb kényelem érdekében pedig a tolatókamera automatikusan bekapcsol, amikor hátramenetbe vált.

 

 Ford Fiesta Van - Tolatóradar

Parkolóradar, a nyugodtabb parkolásért

Az extraként kapható parkolóradar segít megállapítani a jármű és az akadályok közti távolságot, elől és hátul egyaránt, így Ön sokkal magabiztosabban parkolhat. Amikor a parkolóradar akadályt észlel, akkor működésbe hozza a figyelmeztető hangjelzést, ami annál intenzívebben jelez, minél közelebb van az akadályhoz.

 

Ford Fiesta Van - Beltér

Csendesebb és békésebb utastér

Az utastérben elvégzett finomítások nemcsak a motor zaját mérséklik, hanem a szél- és az útzajt is.

 

 Ford Fiesta Van - Klíma

Kellemes klíma minden körülmények között

A hatékony és egyszerűen használható fűtés és légkondicionálás állandóan gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről.

 

 Ford Fiesta Van - Fedélzeti számítógép

Ellenőrizze a fogyasztást a fedélzeti számítógép segítségével!

Tartsa szemét az üzemanyag-mutatón, hogy tudja, mikor kell legközelebb tankolnia. A fedélzeti számítógép azt is megmutatja, hogy mekkora az átlagos fogyasztás.

 

Ford Fiesta Van - Kihangosító 

Ford SYNC. Fejlett Bluetooth kihangosító rendszer

A Fiesta Van egyik új, intelligens megoldása a Ford SYNC. Ez a technológia lehetővé teszi a zenelejátszás hangparancsokkal történő vezérlését, a bejövő hívások fogadását és a kimenő hívások kezdeményezését. Emellett hangparancsok segítségével a pendrive-on, MP3-lejátszón/iPod®-on vagy a Bluetooth®-kompatibilis mobiltelefonon lévő számokat is lejátszhatja. Mi több, a rendszer még az SMS-eket is felolvassa!* A Ford SYNC emellett Vészhelyzeti Asszisztenssel is el van látva. Abban az esetben, ha balesetet szenvedne, ez a funkció a mobiltelefonján keresztül felhívja a helyi segélyhívó számot, és megadja az autó koordinátáit.

 

Kiváló minőségű hangzás

Az autó iPod® és más zenelejátszó-csatlakoztatási lehetőséget is biztosít, így Ön mindig magával viheti kedvenc zenéit.

 

 Ford Fiesta Van - EasyFuel

Ford Easy-Fuel rendszer

Ez a zseniális megoldás csak a megfelelő töltőpisztoly behelyezését teszi lehetővé, megakadályozva így, hogy véletlenül rosszfajta üzemanyagot tankoljon az autóba. Mivel a Ford Easy-Fuel egy tanksapka nélküli rendszer, sosem kell hozzányúlnia a koszos tanksapkához.

 

Ford Fiesta Van - Jégtelenítés 

Quickclear technológia - Gyors jégtelenítés

Ennek az ügyes kis funkciónak a segítségével pillanatok alatt jégtelenítheti szélvédőjét a fagyos reggeleken. Önnek csak meg kell nyomnia egy gombot, és a rendszer másodpercek alatt jégteleníti a szélvédőt - még akkor is, ha a hőmérséklet 0 fok alatt van.

Teljesítmény

Alacsony kibocsátás, nagy teljesítmény

A számos cél-specifikus motornak és az innovatív, üzemanyag-takarékos ECOnetic technológiának köszönhetően a Fiesta Van kompromisszummentes teljesítményt nyújt alacsony CO2-kibocsátás mellett.

Az Fiesta Van segítségével meghatározhatja, hogy mekkora teljesítményre és milyen szintű gazdaságosságra van szüksége. Biztos lehet benne, hogy találni fog olyan kombinációt, ami tökéletesen megfelel az Ön igényeinek!

 

Ford Fiesta Van - Dízelmotor

Kiváló teljesítményt nyújtó dízel technológia

A modern 1,6 literes Duratorq TDCi dízelmotor 95 lóerőt és 205 Nm-es nyomatékot biztosít. Ez a motor ahhoz képest, hogy milyen erős, rendkívül takarékos és környezetbarát.

 

 Ford Fiesta Van - Szervókormány

Kompromisszummentes üzemanyag-takarékosság

Az elektromos szervokormány (EPAS) parkoláskor nagyobb-, autópályán haladva pedig kisebb rásegítést és precízebb irányítást biztosít.
A hagyományos szervokormányokkal szemben, melyek folyamatosan működésben vannak és így állandóan fogyasztják az üzemanyagot, az EPAS rendszer csak akkor működik, amikor arra szükség van, tovább csökkentve ezáltal az autó fogyasztását.

 

Ford Fiesta Van - Akkumulátor 

Hatékonyabb mód az akkumulátor feltöltésére

A hagyományos rendszerekkel ellentétben a regeneratív töltés csak akkor tölt rá az akkumulátorra, amikor arra az akkumulátornak szüksége van, nem pedig minden gyorsításkor. Ily módon további üzemanyagot spórolhat meg, és tovább csökkentheti az károsanyag-kibocsátást.

 

 Ford Fiesta Van - Start-stop rendszer

Kisebb fogyasztás az Auto-Start-Stop rendszernek köszönhetően

Az Auto-Start-Stop rendszer automatikusan leállítja a motort, amikor Ön piros lámpánál vagy a dugóban áll, miközben az olyan alapfunkcióknak, mint a légkondicionáló vagy a rádió továbbra is biztosít energiát. Egyszerűen csak nyomja le a kuplungot, és a rendszer máris újraindul. Ez a megoldás az ECOnetic változatnál alapfelszereltség. Az Auto-Start-Stop rendszer főleg városban hatékony, ahol akár 10%-os üzemanyag-megtakarítást is képes elérni.

 

Ford Fiesta Van - Váltásra figyelmeztető lámpa 

Sebességváltásra figyelmeztető lámpa

A műszerfalon kigyullad egy lámpa, amely azt jelzi, hogy mikor kell sebességet váltani a maximális üzemanyag-takarékosság érdekében. Ez egy egyszerű, de hatékony módszer az utazás gazdaságosabbá tételére.

Modellek

Szériák, modellek

Tisztában vagyunk vele, hogy mindenkinek mások az igényei. Így négy különböző felszereltségi szint közül választhat: Fiesta Van Ambiente, ECOnetic,Trend és Sport.

 Ford Fiesta Van Ambiente

Fiesta Van Ambiente

Tágas, kiváló minőségű belső tér, sokoldalú, 1 köbméteres raktér – a Fiesta Van egyszerre praktikus és stílusos.

A rakodótér jellemzői

 • 1 köbméteres raktér
 • 485-508 kg összterhelhetőség (motortól függően)
 • 1296 mm-es raktérhossz
 • Teljes magasságú, DIN-kompatibilis válaszfal
 • Négy darab DIN-kompatibilis rögzítőpont

Az Ambiente jellemzői

 • Színrefújt hátsó spoiler
 • Elektromos külső visszapillantó tükrök, beépített indexszel
 • Sztereó rádió/CD, MP3-kompatibilis, AUX csatlakozó, négy hangszóró és kormányon elhelyezett vezérlőgombok
 • Fel/le, befelé/kifelé állítható kormányoszlop
 • Elektromos szervokormány (EPAS)
 • Ford intelligens védelmi rendszer (IPS), vezetőoldali első légzsák
 • Oldalsó légzsákok a fej és a mellkas védelméért, aktív fejrögzítővel és térdlégzsák a vezetőoldalon (opcionális)
 • Blokkolásgátló (ABS) és elektronikus fékerő-elosztás (EBD)
 • Elektronikus menetstabilizáló (ESC) és úttartás-rásegítő (TA) (opcionális)

 

Fiesta Van ECOnetic

Finomhangolt dízelmotorjával, javított aerodinamikájával és alacsony CO2-kibocsátásával a Fiesta Van ECOnetic a Ford ECOnetic család legújabb tagja.

A rakodótér jellemzői

 • 1 köbméteres raktér
 • 505 kg összterhelhetőség
 • 1296 mm-es raktérhossz
 • Teljes magasságú, DIN-kompatibilis acél válaszfal
 • Négy darab DIN-kompatibilis rögzítőpont
 • Maximálisan terhelhető gumiszőnyeg

ECOnetic jellemzők (az alapmodellen felül)

 • 1,6 TDCi (95 LE) motor + cDPF
 • Alacsony, 87 g/km-es CO2-kibocsátás
 • 3,6 literes fogyasztás (vegyes üzemben)
 • Színrefújt első és hátsó lökhárító, hátsó ajtó kilincs és hátsó spoiler
 • 14”-os felni teljes dísztárcsával és 175/65-ös alacsony gördülési ellenállású gumik
 • Ford Easy Fuel tanksapka nélküli üzemanyagtöltő rendszer
 • Sebességváltásra figyelmeztetés (SIL)
 • Auto-Start-Stop rendszer
 • Bőrborítású kormánykerék
 • Úttartás-rásegítő (TA) és vészfék-rásegítő rendszerrel kiegészített elektronikus menetstabilizáló (ESP)
 • SYNC Bluetooth®-os kihangosító és hangvezérlés rendszer
 • Multifunkciós kijelző (MFD)

 

 Ford Fiesta Van Trend

Fiesta Van Trend

Váltson Trend modellre, ha még több stílusra és innovációra vágyik!

A rakodótér jellemzői

 • 1 köbméteres raktér
 • 485-508 kg összterhelhetőség (motortól függően)
 • 1296 mm-es raktérhossz
 • Teljes magasságú, DIN-kompatibilis acél válaszfal
 • Négy darab DIN-kompatibilis rögzítőpont

Az alapmodellnél feltüntetett jellemzőkön felüli extrák:

 • Első ködfényszórók
 • Elektromosan behajtható, színrefújt külső visszapillantó tükrök
 • Automata ablaktörlő és fényszóró
 • Automatikusan sötétedő belső visszapillantó tükör
 • Fedélzeti számítógép
 • Deréktámasz a vezetőülésben
 • Manuális légkondicionáló
 • SYNC Bluetooth®-os kihangosító és hangvezérlés rendszer
 • Multifunkciós kijelző (MFD)

 

 Ford Fiesta Van Sport

Fiesta Van Sport

A Fiesta Van Sport sportos megjelenésű, és kimagasló teljesítményt nyújt.

Fiesta Van Sport jellemzői

 • 500 kg összterhelhetőség (motortól függően)
 • 1,6 Duratorq TDCi 95 lóerős dízelmotor, extraként kapható bevont dízel részecskeszűrővel (cDPF)
 • 16"-os 5 küllős alufelnik
 • Sportos lökhárítók, sportos hűtőmaszkkal
 • Nagy, sportos hátsó spoiler
 • SYNC Bluetooth®-os kihangosító és hangvezérlés rendszer
 • Multifunkciós kijelző (MFD)
 • Velúr szőnyeg
 • Sportos ülések
 • Egyedi küszöbvédő az első ajtókon
 • Bőrborítású kormánykerék
 • Sportos felfüggesztés
 • Úttartás-rásegítő (TA) és vészfék-rásegítő rendszerrel kiegészített elektronikus menetstabilizáló (ESP) (EBA)
 • Riasztó
 • Fej és a mellkas légzsák, aktív fejrögzítővel és térdlégzsákkal a vezetőoldalon, és utasoldali légzsák
 • Manuális légkondicionáló
Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Szalonunkban megtekinthető autók