Ford Fiesta

Ajánlatok

Új Ford Fiesta modellek kiemelt árelőnnyel, akár azonnali átadással!

Miért várna hónapokat új autójára?
Válasszon akár azonnal elvihető, egyedi felszereltségű Ford Fiesta modelljeink közül és találja meg álmai autóját, most kiemelt árelőnnyel!

Áttekintés

Különleges stílus és csúcsmodern technológia

Akárcsak a vadonatúj okostelefonok, az új Ford Fiesta is egyszerre modern, stílusos megjelenésű és technológiailag fejlett. Minden apró részlete azt a célt szolgálja, hogy vezetőjének napja sikeres legyen.

A Ford SYNC* segítségével a pendrive-ról, MP3-lejátszóról, iPod®-ról vagy mobilról kiválasztott kedvenc zenéidet lejátszhatod az Fiesta audiórendszerén keresztül. A rendszer lehetővé teszi, hogy hangparancsok segítségével fogadj vagy kezdeményezz hívásokat. Mi több, még az SMS-eket is felolvassa, így vezetés közben is tarthatod a kapcsolatot az ismerőseiddel, családtagokkal.

A tankolás miatt sem kell félbaszakítanod gyakran az utazást: díjnyertes, 1 literes EcoBoost benzinmotorunk remek teljesítményt és kivételesen alacsony, akár 4,3 liter/100km-es fogyasztást biztosít.

Számos innovatív technológia gondoskodik arról, hogy az utazás biztonságos, kényelmes és szórakoztató legyen. Az autó 12 féle lenyűgöző színben elérhető.

Vezetési élmény

Ford Fiesta - Kulcs nélküli nyitás

Kulcsmentes megoldás = Problémamentes megoldás

A kulcsnélküli ajtónyitó rendszernek köszönhetően anélkül is nyitható és zárható az autó, hogy a kulcsot ki kellene venned a zsebedből vagy a táskádból. Ez akkor igazán hasznos, ha a kezed éppen tele van.

 

Ford Fiesta - Gombos indítás

A Fiesta egyetlen érintéssel beindítható

A Fiesta automatikusan érzékeli az egyedi indítókulcsot még akkor is, ha az a zsebedben vagy a táskádban van. Így elég csak megnyomnod a Ford indítógombot, és a motor máris életre kel!

 

Ford Fiesta - Hangrendszer

Tökéletes hangzás

Az extraként kapható Sony DAB rádió/CD rendszerhez 8 prémium hangszóró tartozik. Ennek segítségével nemcsak kedvenc zenéidet élvezheted menet közben, hanem a lejátszott szám információit is megnézheted. Attól függően, hogy melyik változatot választod, a rendszer akár a legújabb hírek szalagcímeit is képes megjeleníteni.

 

Ford Fiesta - Parkoló kamera

Könnyebb és biztonságosabb tolatás

Oszlopok, kerékpárok, alacsony falak... A tolatókamera minden mögötted lévő tárgyat láthatóvá tesz a középkonzolba épített kijelzőn. Amellett, hogy a kamera így azokat az akadályokat is megmutatja, amelyeket másként nem vennél észre, a kijelzőn megjelenő virtuális vonalak segítségével akár a legkisebb helyekre is beállhatsz. A nagyobb kényelem érdekében a tolatókamera automatikusan bekapcsol, amikor hátramenetbe teszed az autót.

 

Ford Fiesta - Parkoló radar

Parkolóradar a nyugodtabb parkolásért

Az extraként kapható parkolóradar segít megállapítani a jármű és az akadályok közti távolságot elől és hátul egyaránt, így sokkal magabiztosabban parkolhatsz. Ahogy közeledsz az akadályhoz, a radar egyre intenzívebb hangjelzést ad. Ezen funkció segítségével gyorsabbá és határozottabbá válik a parkolás.

 

Ford Fiesta - Tempomat

Sebességtartó automatikával a kényelmesebb utazásokért

Amennyiben autópályán haladsz, lehetőséged van rá, hogy beállítsd a sebességet a kormányon lévő kapcsolók segítségével. A tempomat fenntartja ezt a sebességet, így nem kell a lábad a gázpedálon tartanod. Ha gyorsítani vagy lassítani szeretnél, egyszerűen használd a manuális vezérlőket.

teljesítmény

Nagy teljesítmény, kis fogyasztás

Kiváló hatékonyságú 1,0 literes, 3 hengeres benzinmotorjával az új Fiesta alacsony fogyasztást biztosít változatlan teljesítmény mellett.

 

Ford Fiesta - EcoBoost motor

Hozd ki a maximumot a motorból!

A forradalmian új 1,0 literes, 3 hengeres EcoBoost benzinmotor egy hagyományos 1,6-os motor teljesítményét nyújtja, kb. 24%-kal alacsonyabb fogyasztás és 25%-kal alacsonyabb (mindössze 99 g/km-es) CO2-kibocsátás mellett.

 

Ford Fiesta - Dízel motor

Két hatékony dízelmotor

Az 1,6-os TDCi 95 LE-t biztosít kategóriaelső, 3,3 liter/100km-es fogyasztás és mindössze 87 g/km-es CO2-kibocsátás mellett. A másik dízelmotor gazdaságos 1,5-ös TDCi 75 lóerős, 3,7 liter/100km-es fogyasztású és mindössze 98 g/km-es CO2-kibocsátású.

 

Ford Fiesta - Automata váltó

Akadásmentes, hatékony automata váltó

Az 1,6 literes Ti-VCT benzinmotorhoz PowerShift váltó tartozik. Az automata sebességváltók kényelmét a kézi sebességváltók nyújtotta vezérléssel kombinálva ez a hatsebességes, duplakuplungos automata sebességváltó előre kiválasztja a következő fokozatot, így váltáskor nem veszít erőt. A gyors, zökkenőmentes sebességváltás nem csak simábbá és kellemesebbé teszi a vezetést, de csökkenteni a fogyasztást és a CO2-kibocsátást is a hagyományos automata váltókhoz képest.

 

Ford Fiesta - Manuális váltó

Gazdaságos, ötsebességes kézi váltó

Mind az 1,4-es Duratec, mind pedig az 1,0 literes EcoBoost motorhoz ötsebességes kézi váltó tartozik, mely az adott motor jellemzőihez van igazítva.

kényelem

A Fiesta segítségével mindig elérhető maradsz.

A modern technológiai megoldásoknak köszönhetően mindig tökéletes kapcsolatot tarthatsz fenn az úttal és a téged körülvevő világgal, így szabadon élvezheted a vezetést.

A Ford SYNC segítségével vezetés közben is probléma nélkül kapcsolódhatsz zenéidhez, valamint családodhoz és ismerőseidhez telefonon és SMS-en keresztül.

A gyönyörűen kivitelezett, modern megjelenésű, aprólékosan kidolgozott utastér pedig elérhetővé teszi azokat a funkciókat, melyek megkönnyítik és kényelmesebbé teszik az életed.

 

Ford Fiesta - Kihangosító rendszer

Ford SYNC. Modern kihangosítási technológia

A Ford SYNC* lehetővé teszi a zenelejátszás hangparancsokkal történő vezérlését, a bejövő hívások fogadását és a kimenő hívások kezdeményezését. Ha például otthonod szerepel a mobilod névjegyzékében, akkor csak annyit kell mondanod, hogy “Call otthon”, és a rendszer automatikusan tárcsázza a számot. Emellett hangparancsokkal a pendrive-on, az MP3-lejátszón/iPod®-on vagy a Bluetooth®-kompatibilis mobiltelefonon lévő számokat is lejátszhatod. Mi több, a rendszer még az SMS-eket is felolvassa!

*Magyar nyelven nem elérhető.

 

Ford Fiesta - Navigációs rendszer

Ford Fiesta beépített navigációs rendszer

Beépített navigáció, hogy biztosan elérd az úticélod
A Fiestát egy teljes mértékben integrált navigációs rendszerrel, 5"-os színes kijelzővel és DAB fejegységgel láttuk el. Ez valós időben reagál a sebességre és dolgozza fel a legfrissebb közlekedési információkat, így biztosít sokkal pontosabb érkezési időket és egyéb adatokat neked.

 

Ford Fiesta - MyKey

MyKey® rendszer

Többé nem kell aggódnod, ha kölcsönadod a Fiestád.
Az új technológiai megoldás segítségével meghatározhatod az autó maximális haladási sebességét, beállíthatod a biztonsági öv emlékeztetőjét, de akár a hangrendszer maximális hangerejét is megadhatod. A Ford MyKey®-t arra terveztük, hogy nyugodtan kölcsön tudd adni a Fiestád az ismerőseidnek vagy családtagjaidnak - használata pedig egyszerű: dugd be a kulcsot a gyújtáskapcsolóba, indítsd be az autót, majd az egyszerű utasítások szerint programozd be a kulcsot. Ennek az új technológiai megoldásnak köszönhetően nyugodt lehetsz, Fiestád másnál is biztonságban van.

 

Ford Fiesta - Jégtelenítés

Quickclear technológia - gyors jégtelenítés

Ennek az ügyes kis funkciónak a segítségével pillanatok alatt jégtelenítheted a szélvédőt a fagyos reggeleken. Csak meg kell nyomni egy gombot, és a rendszer másodpercek alatt eltünteti a jeget a szélvédőről.

 

Ford Fiesta - Hangulatvilágítás

Hangulatvilágítás a modernebb utastérért

Lágy piros fény világítja meg a Fiesta utasterét, mely kellemes, hívogató és stílusos légkört teremt. (A hangulatvilágítás a Titanium és a Titanium X típusoknál alapfelszereltség.)

 

Ford Fiesta - Klíma

Ideális hőmérséklet

Az extraként kapható elektronikus automata klíma kontroll (EATC) segítségével egyszerűen csak beállítod, hogy hány fokos hőmérsékletet szeretnél, és a rendszer automatikusan gondoskodik annak fenntartásáról.

 

Ford Fiesta - Középkonzol

Innovatív középkonzol, hogy kézben tartsd a dolgokat

Egy modern, többfunkciós középkonzolról irányíthatod az autó sok-sok funkcióját. A funkciókat a kijelzőn lehet megtekinteni, melyek egy része a kormányról is elérhető.

 

Ford Fiesta - Automata fényszóró vezérlés

Fényszórók, melyek automatikusan bekapcsolnak, amikor szükség van rájuk

A Fiesta szenzorai érzékelik, ha elkezd leszállni az éj, vagy ha hirtelen változás következik be a fényviszonyokban, például ha alagúthoz érkezel. Ilyenkor a rendszer automatikusan bekapcsolja a fényszórókat, könnyebbé és biztonságosabbá téve ezáltal a vezetést. Az automatikus fényszórók extraként érhetők el az esőérzékelős ablaktörlővel együtt.

 

Ford Fiesta - Elektromos visszapillantók

Automatikusan behajtódó külső visszapillantó tükrök

A véletlenszerű sérülések elkerülése érdekében, az extraként kapható elektromosan behajtható tükrök automatikusan behajtják magukat az ajtó bezárásakor (vagy a tükörállító kapcsoló használatakor). Ebben a pozícióban a stílusos, tükörházba beépített indexek is védve vannak.

 

Ford Fiesta - Kísérőfény

A Fiesta hazáig kísér

Amikor sötétben érsz haza, egyszerűen csak villants, és a hazakísérő világítás 30 másodpercre bekapcsol, megvilágítva így az autó előtti területet. Ez a hasznos funkció minden típusnál az alapfelszereltség része. 

 

tesztek

Piaci tesztek

Összegyűjtöttük a modellről írt leghasznosabb teszteket, hogy önnek már ne kelljen!

 

Totalcar - Életem legjobb három hengere

Szinte hallom, hogy visszakérdez a szomszéd: csak három henger? Egy liter? Az meg mire elég? Hiába magyaráznám, hogy ez nem olyan, hanem turbós, és 125 ló, aligha kapnék egyebet elnéző félmosolynál. Ha azt akarnám, hogy megértse, miről beszélek, oda kellene adnom a kulcsot, hadd vigye el egy körre a Fiestát.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Autónavigátor - Majdnem Focus, de árával is.

Van az az ember, aki retteg mindentől, amit előtte más használt. Hiszen ami használt, elromlik, rejtett hibája lesz, kiderül, hogy banki terhelés van rajta, fertőzöttnek bizonyul, esetleg még büdös is. Az ilyen embernek új autó kell bármi áron, de maximum annyiért, amennyi pénze van...

Tovább a teljes cikkre -->

 

Totalcar Videó - Ford Fiesta EcoBoost

 

Vezess.hu - Lehet élmény a három henger?

Még az év végi ünnepek gyomorra, koleszterinszintre mért csapásából lábadoztam, amikor kiderült, az év első tesztautója egy pihentető, kellemes rutinfeladat lesz. A Ford Fiesta egyliteres, háromhengeres benzinmotorral szerelt verziója, ráadásul a legerősebb, 125 lóerős kivitel.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Autópult - Kétszínű kaméleon

Azt szokták mondani, hogy minden jármű lelke a motor. Eszerint a felturbózott tíz decis erőművel vértezett Fiestának ígéretesnek kell lennie, hisz erőforrása az elmúlt két évben egymás után hódította el a nemzetközi Év Motorja díjat, tehát ha a köbcentiket tekintve nem is, ám erényeit nézve mégis nagylelkűnek minősített a szerkezet.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!