• slidebg1

Ford NHP Fix finanszírozás

Új Ford Haszongépjárművek évi 2,5%-os fix ügyleti kamattal, NHP Fix finanszírozás keretében!

Eljött az ideje, hogy új lendületet adjon vállalkozásának!

Válassza a cége igényeinek leginkább megfelelő Ford haszongépjárművet és vegye igénybe a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogramját, melynek keretében a Ford Credit újra kedvezményes 2,5%-os fix ügyleti kamatozású finanszírozást nyújt az ügyfelek számára.

További tájékoztatás a Növekedési Hitelprogramról az MKB-Euroleasing weboldalán, valamint a Magyar Nemzeti Bank weboldalán!

Miért érdemes az NHP Fixet választani?

  • Kifejezetten a kisvállalkozások fejlesztését célzó program
  • Forintban felvehető finanszírozás
  • Kedvező kamatkonstrukció – mindössze évi 2,5%
  • Kedvező futamidő, akár 8 évre is felvehető
  • Kiszámítható, fix költségek minden hónapban

 

A részletekért keresse kollégáinkat márkakereskedéseinkben személyesen,
telefonon a +36-1-7766-500 számon, vagy online ide kattintva!

*A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben. A jelenlegi finanszírozási ajánlat az MNB NHP Fix keretében belföldi székhelyű KKV-k számára érhető el forint alapú, évi 2,5%-os mértékű fix ügyleti kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban, amelyhez kötelező teljes körű CASCO biztosítást kötni, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. A konstrukció során a minimális finanszírozott összeg 3 millió forint, míg a választható futamidő minimum 36 maximum 96 hónap lehet. A Ford Credit pénzügyi szolgáltatásait a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. Az NHP Fix részleteiről az MNB és a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján is tájékozódhat. Az ajánlat 2018. szeptember 18-tól visszavonásig érvényes.

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.