• slidebg1

Elektromos autó pályázat 2021

Ismét megnyílik a vissza nem térítendő elektromos autó vásárláshoz nyújtott állami támogatás lehetősége. Akár már 2,5 millió forint is járhat az új autó megvásárlásához magánszemélyeknek, civil szervezeteknek, iskoláknak és egyesületeknek, jogi személyeknek pedig a vételár 45%-ig.


hyundai_kona_electric

Miért adnak támogatást?

A támogatás nyújtásának célja elsődlegesen az elektromobilitás hazai elterjedésének előmozdítása, a közúti forgalom tisztábbá tétele.

 

Ki veheti igénybe a támogatást?

Magyarországi lakóhellyel rendelkező természetes személy (legfeljebb 1 db elektromos gépjármű pályázható)

Magyarországi székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel rendelkező civil szervezet, egyesület vagy felsőoktatási intézmény (legfeljebb 5 db elektromos gépjármű pályázható)

Magyarországi székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel rendelkező egyéni vállalkozó,
gazdasági társaság.

Magyarországi székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel rendelkező, közösségi
autómegosztással foglalkozó gazdasági társaság.

Magyarországi székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel rendelkező egyéni vállalkozó,
gazdasági társaság, amely személytaxi-, vagy személygépkocsis személyszállítás
szolgáltatást végez.

 

Milyen autót vehetek?

Hyundai IONIQ Electric

Árlista

Hyundai Kona Electric

Árlista

 Hyundai IONIQ 5
Árlista

Mik a határidők?

A gazdasági társaságok és egyéni vállalkozóknak szóló pályázatok benyújtására 2021. július 12. 8:01 perctől van lehetőség a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig, legkésőbb 2022. július 1. 23:59-ig.

Javasoljuk mihamarabb leadni a pályázati anyagot mert a rendelkezésre álló forrás hamar elfogy.

 

Hol kell leadni a pályázatot?

A pályázati portálon a pályáztató oldalán keresztül nyújtható be, ügyfélkapus azonosítást követően az adatlapok kitöltésével, és a szkennelt dokumentumok csatolásával.

 

A teljes anyagot megtalálja az elektromobilitas.ifka.hu oldalán, amelyen a természetes személyeknek szóló pályázatot és a jogi személyeknek szoló pályázatot, valamint a személytaxi szolgáltatást nyújtó személyeknek szóló pályázatot is elérheti.

Amennyiben segítségre van szüksége keresse fel márkakereskedéseink egyikét személyesen vagy lépjen velünk online kapcsolatba.

Az állami támogatás pályázat útján nyerhető el, melynek részleteit a www.elektromobilitas.ifka.hu weboldalon található. Az ajánlat 2021. június 14 – 2022. július 1-ig vagy a rendelkezésre álló forrás kimerülése erejéig érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön kollégáinknál. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát az Ivanics Csoport fenntartja. A képek illusztrációk.

Hírek

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.