A Ford márkaszervizei együtt segítenek a daganatos gyermekeknek

A jótékonysági kampány hírvivője, a Ford márkanagykövete Dr. Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó. Az összegyűjtött adománnyal a Ford az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány a beteg gyermekek szállítását és orvosi eszközök vásárlását támogató tevékenységi köreit segíti. Magyarországon évente hozzávetőlegesen 300 gyermeknél diagnosztizálnak daganatos megbetegedést. Az alapítvány 1999-ben azzal a céllal jött létre, hogy térítésmentesen segítse a daganatos és leukémiás megbetegedésben szenvedő gyermekek gyógyulását.

A Ford tulajdonosok decemberi szervizlátogatásukkal nem csak autójukat és a közlekedést tehetik biztonságosabbá, hanem összefoghatnak egy jó ügy érdekében is.

A téli időszakban kiemelten fontos az autók megfelelő felkészítése a hideg időre és a megváltozott útviszonyok kihívásaira. A márkaszervizekben kifejezetten erre a célra lehet igénybe venni a téli átvizsgálást, amely során a Ford kiválóan képzett szakemberei az autó összes, biztonsági szempontból releváns részegységét ellenőrzik.

A Ford idén a COVID-19 járvány alatt sok olyan szolgáltatást vezetett be a márkaszervizeiben, melyek nem csak időt spórolnak a tulajdonosoknak, de a biztonságos szolgáltatást tartják fő feladatuknak. Olyan szolgáltatásokkal segítik ügyfeleiket, mint például az Online Szerviz Bejelentkezés vagy a hozom viszem szolgáltatás.

Az új Érintésmentes hozom-viszem szolgáltatás keretében az ügyfeleknek lehetősége van otthonukból ki sem mozdulva intézni akár a téli átvizsgálást.

Ez annyit jelent, hogy a Ford tulajdonosoknak nem kell elhagyniuk munkahelyüket vagy otthonukat, a járművet az előre egyeztetett helyen és időben Ford márkakereskedője átveszi, majd a szervizelés, javítás vagy karbantartás elvégzését követően fertőtlenítve vissza is szállítja, az érintkezések számát minimálisra csökkentve. A javítási, karbantartási munkálatokról az ügyfelek pontos képet kaphatnak a már korábban bevezetett Ford Video Check szolgáltatás segítségével, melynek során részletes videófelvétel készül autójuk átvizsgálásáról, és az elvégzett javításokról, melynek során a Ford munkatársa részletesen tájékoztatja a különböző problémák jellegéről és a lehetséges megoldásokról. Amennyiben további munkákra is szükség lenne, a videófelvétellel részletes árajánlatot is küldenek a tulajdonosnak.

A Ford Magyarország és márkakereskedői elkötelezettek a jó ügy iránt, a Ford tulajdonosok pedig azzal tudnak segíteni, ha decemberre időzítik az esetleges javításokat és szervizeket a Ford Márkaszervizekben, így az ott fizetett összeg 1 százalékával automatikusan támogatják az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány munkáját.

Tekintse meg aktuális, akár azonnal elvihető Ford modelljeinket, ide kattintva!

Hírek

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.